Építészeti CG-megoldás szolgáltató bizalommal és becsülettel

 Tasmania Holland Village-TAS, Australia

Tasmania Holland Village-TAS, Ausztrália

Egy sziklás, szélfútta déli fekvésű partszakaszon található;ez a menedékház a tájba fészkel, hogy harmonizáljon a környezetével, és minimálisra csökkentse az időjárásnak való kitettséget.Az otthon egy nyaralóhely egy négytagú család számára, akik egy alacsony hatású, szárazföldi és tengeri kapcsolattal rendelkező otthonra vágytak.A tervezési megoldás egyszerű „ék” alakú geometriát használ, utánozva a domboldalon túli lejtőt, és a partvonal természetes mélyedésébe bújtatva csökkenti annak vizuális hatását. Rendkívül érzékeny partvonalakkal és tengeri környezettel.A partközeli ökológia világos megértése nagyban befolyásolta az otthon kialakítását.A veszélyeztetett fiatal Chinook lazacok számára kritikus táplálékforrásként szolgáló partközeli rovarok élőhelyének elvesztésének elkerülése érdekében egy őshonos, szárazságtűrő növényzettel beültetett kerti tetőt használtak.Ez az összeállítás az építkezés során elveszett vegetatív lábnyom több mint 90%-át pótolja.